top of page

ke 30. jouluk.

|

Luonnottaren VoiMia

Toivomus- / loitsupullon valmistus ja uuden vuoden taiat

Vuoden vaihtuessa suuntaamme ajatuksemme tulevaan vuoteen ja valmistamme oman loitsu-/toivomuspullon. Tapahtumaan vaaditaan ilmoittautuminen johtuen koronatilanteesta. Saat tiedon sähköpostiisi, mikäli tapahtuma joudutaankin perumaan. Tarkkailethan myös Luonnottaren VoiMia -Facebook-sivuja.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Toivomus- / loitsupullon valmistus ja uuden vuoden taiat
Toivomus- / loitsupullon valmistus ja uuden vuoden taiat

Paikka & aika

30. jouluk. 2020 klo 18.00 – 21.00

Luonnottaren VoiMia, Ahlaistentie 50, 29720 Lamppi, Finland

Tietoja tapahtumasta

Vuoden vaihtuessa suuntaamme ajatuksemme tulevaan vuoteen ja valmistamme oman loitsu-/toivomuspullon vahvistamaan omia tulevaisuuden haaveita.

Luonnottarella on tarjolla söpöt pikkuruiset mukana kulkevat loitsupullot ja tarvikkeita, sekä ohjeistus niiden täyttämiseen. Mukaan voi halutessaan toki ottaa omankin purkin tai pullon, johon rakentaa omista hieman isommista materiaaleista oman pullonsa. 

Illan päätteeksi halukkaat voivat nostaa tulevalle vuodelle kortteja. 

Tapahtuma on ilmainen, mutta "kahvikassaan" voi tiputtaa halutessaan lantin.

Tapahtumaan vaaditaan ilmoittautuminen johtuen koronatilanteesta. Saat tiedon sähköpostiisi, mikäli tapahtuma joudutaankin perumaan. Tarkkailethan myös Luonnottaren VoiMia -Facebook-sivuja.

Maagiset Täydenkuun tapaamiset alkoivat 2.9.2020 Luonnottaren Voimalassa (Ahlaistentie 50, Lamppi). Ilmojen salliessa tapahtumat järjestetään ulkona tulen äärellä. Olet tervetullut myös Facebook-ryhmäämme "Täydenkuun Tapaajat".

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page