top of page

pe 02. lokak.

|

Luonnottaren VoiMia

Unisiepparin / suojelusamuletin valmistus luonnonmateriaaleista

Pääset valmistamaan itsellesi mieluisan mallin mukaisen luomuksen koristamaan vaikka ulko-oveasi. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua, vaan voit tulla paikan päälle. Ilmoittautuessasi saat tiedon sähköpostiisi, mikäli tapahtuma joudutaankin perumaan.

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Unisiepparin / suojelusamuletin valmistus luonnonmateriaaleista
Unisiepparin / suojelusamuletin valmistus luonnonmateriaaleista

Paikka & aika

02. lokak. 2020 klo 18.00 – 21.00

Luonnottaren VoiMia, Ahlaistentie 50, 29720 Lamppi, Finland

Tietoja tapahtumasta

Pääset valmistamaan itsellesi mieluisan mallin mukaisen luomuksen koristamaan vaikka ulko-oveasi. Kerron eri puiden maagisista ominaisuuksista, joita voit käyttää omaan taideteokseesi. Käydään vähän läpi myös värimagiaa.

Luonnottarella on tarjolla joitain materiaaleja, mutta jos mielessäsi on jokin tietty kasvi, puu, kivi, sulka tai muu elementti, jonka haluat teokseesi, otathan sen mukaasi. Lopuksi halukkaat voivat jäädä ohjatulle rumpumatkalle.

Tarjolla on yrttiteetä ja pientä purtavaa. Tapahtuma on ilmainen, mutta "kahvikassaan" voi tiputtaa halutessaan lantin.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua, vaan voit tulla paikan päälle. Ilmoittautuessasi saat tiedon sähköpostiisi, mikäli tapahtuma joudutaankin perumaan. Muussa tapauksessa tarkkailethan Luonnottaren VoiMia -Facebook-sivuja. Kurkkaa myös tämän tapahtuman oma Facebook-sivu.

Maagiset Täydenkuun tapaamiset alkoivat 2.9.2020 Luonnottaren Voimalassa (Ahlaistentie 50, Lamppi). Ilmojen salliessa tapahtumat järjestetään ulkona tulen äärellä. Olet tervetullut myös Facebook-ryhmäämme "Täydenkuun Tapaajat".

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page