top of page

la 31. lokak.

|

Luonnottaren VoiMia

Vaatii ilmoittautumisen: KEKRI-juhla

Kansanperinteisen vuodenkierron suurin juhla. Tarjolla kansanperinteitä roppakaupalla.

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Vaatii ilmoittautumisen: KEKRI-juhla
Vaatii ilmoittautumisen: KEKRI-juhla

Paikka & aika

31. lokak. 2020 klo 18.00 – 21.00

Luonnottaren VoiMia, Ahlaistentie 50, 29720 Lamppi, Finland

Tietoja tapahtumasta

Tarjolla kansanperinteitä roppakaupalla! Syödään runsas wanhan ajan kekriperinteiden mukainen juhla-ateria. Kerron vanhoista uskomuksista, taioista ja loitsuista, joita tähän vuoden taitekohtaan oli liitetty. Paikalle rakennetaan myös menneiden rakkaiden muistoja kunnioittava alttari. Voit tuoda siihen mukaan jonkin muistoesineen tai vaikkapa kuvan tapahtuman ajaksi.  Kekrisauna lämpiää tietysti myös halukkaille.  

Vanhan uskomuksen mukaan kekrinä talon tuli tarjota kaikille halukkaille ruokaa ja juomaa säätyyn katsomatta, jotta onni seuraisi tulevalle vuodelle. Niin täälläkin: tämäkin tapahtuma on ilmainen, mutta vain ensimmäisille onnekkaille.

Tähän kekri-tapahtumaan vaaditaan ilmoittautuminen. Ilmoittautuessasi saat tiedon sähköpostiisi, mikäli tapahtuma joudutaankin perumaan. Tarkkailethan myös Luonnottaren VoiMia -Facebook-sivuja.

Maagiset Täydenkuun tapaamiset alkoivat 2.9.2020 Luonnottaren Voimalassa (Ahlaistentie 50, Lamppi). Ilmojen salliessa tapahtumat järjestetään ulkona tulen äärellä. Olet tervetullut myös Facebook-ryhmäämme "Täydenkuun Tapaajat".

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page