top of page

Hierontapalvelut

Suomalainen perinnehoito 

 

Jokainen ihminen on erilainen ja eri elämäntilanteet, säät ja muut tapahtumat vaikuttavat kehoon eri tavoin. Jokaisen perinnehieronnan hoitosuunnitelma tehdään yhdessä kehosi ja mielesi tarpeiden mukaan.

Hieronnan lisäapuna voidaan käyttää erilaisia kuivakuppaustekniikoita: liuku- ja pistekuppausta sekä akupainantaa, syväpainantaa, venytyksiä, eteerisiä öljyjä, yrttejä, jäsenkorjausta, moksausta tai vaikka tulineulaa. Usein hoito on yhdistelmä useammasta eri hoitotekniikasta.

Suomalaisen perinnehoidon hinta:
60 min 60 €
90 min 70 €

Palvelua toteutetaan Luonnottaren Voimalassa (Ahlaistentie 50, Lamppi).

Napakka perinnehieronta

 

Napakassa perinnehieronnassa käydään koko keho läpi päästä varpaisiin. Käsittely mm. avaa tehokkaasti lihasjumeja, laukaisee pinteitä ja laittaa veren kiertämään. Tämä sopii loistavasti erittäin jumisille, esim. liian vähän venytteleville kuntoilijoille tai staattisissa asennoissa työskenteleville.


Hoidossa voidaan käyttää tarvittaessa apuna linimenttejä, salvoja, erilaisia öljyjä, kuivakuppausta, neulavasaraa tai vaikka tulineulaa, aina kunkin tilanteen vaatimalla tavalla. 

 

Napakan perinnehieronnan hinta:

60 min 60 €
90 min 70 €

Palvelua toteutetaan Luonnottaren Voimalassa (Ahlaistentie 50, Lamppi).

Hunajahieronta

 

Hunajahoito on Keski-Euroopasta lähtöisin oleva hoito, joka ei nimestään huolimatta ole hemmotteluhoito. Hunajan avulla saadaan kiihdytettyä ihon verenkiertoa, lisättyä aineenvaihduntaa sekä poistettua talirauhasista epäpuhtauksia ja kuolleita ihosoluja. 

Hunajahieronnan hinta:
30 min 30 € (sis. selkäalueen hieronnan)
60 min 60 € (sis. selkäalueen ja muun kehon takaosan hieronnan)

Palvelua toteutetaan Luonnottaren Voimalassa (Ahlaistentie 50, Lamppi). 

Hieronnassa käytettäviä eteerisiä öljyjä

Haluatko kysyä jotain ennen ajan varaamista? Ajanvaraukset ja tiedustelut:

WhatsApp / puh. 045 122 6647

luonnottaren@gmail.com

Facebook: Luonnottaren VoiMia

Perinnehoidon tekniikoita

Jäsenkorjaus

Elämän varrella kehoon voi tulla erilaisia "vääntymiä" joko tapaturmaisesti tai vaikka pitkään kestäneen lihasjumin seurauksena.  Jäsenkorjauksella pyritään korjaamaan kehoa takaisin alkuperäiseen asentoonsa.

Syväpainanta ja -venytys

Syväpainannalla ja -venytyksillä päästään lihasten syvempiin osiin. Näin saadaan paremmin ja pysyvämmin rentoutettua kireitä ja jumissa olevia lihaksia. 

Tulineulahoito

Tulineulalla saadaan todella hyviä tuloksia nivelten, jänteiden ja luiden vaurioissa. Myös leikkausten jälkeisenä hoitona tämä on tehokas nopeuttamaan paranemista.

Käyttökohteina on esim. nivelkivut, kuten tennis- ja golfkyynärpää, murtumat, haavat, reumaattiset kivut. Hoidossa erityinen tähän suunniteltu neula kuumennetaan liekissä ja käytetään nopeasti iholla, mutta ei siis laiteta ihon sisään. Tulineulahoito nopeuttaa neste- ja energiakiertoa.

 

bottom of page