top of page

Palvelut ryhmille

Tarjoamme ryhmille ja tyky-porukoille mm. työpajoja ja yrttikävelyitä. Voimme myös räätälöidä teille sopivan palvelun.

Palvelut voidaan toteuttaa Luonnottaren Voimalassa, Porin Ahlaisissa (Ahlaistentie 50, Lamppi) tai tilaajan toivomassa paikassa.

Hinnasto

1–4 henkeä: 98,00 €
5–10 henkeä: 141,00 €
11–15 henkeä: 184,00 €
16–20 henkeä: 227,00 €
21–25 henkeä: 270,00 €
26–30 henkeä: 313,00 €
31–35 henkeä
: 356,00 €

Hinnat sis. alv 24 %. Matkat 30 km säteellä Porin Ahlaisista sis. hintaan, muuten lisätään +0,55 €/km Porin alueella.

Lisätiedot ja varaukset

WhatsAppilla / puhelimitse: 045 122 6647 tai luonnottaren@gmail.com

Tyky-ohjelmaa Porissa / Luonnottaren VoiMia, Miia Ruokolaine

Tuoksutyöpaja

Tee oma luonnollinen parfyymi omien mieltymysten mukaan luonnon omista raaka-aineista ja eteerisiä öljyjä käyttäen. Sopii vaikka häihin, jolloin voit myöhemmin palata tuoksun kautta takaisin sinulle erityisen päivän muistoihin. Työpajassa kerrotaan mm. miten erilaiset kasvit ja eteeriset öljyt vaikuttavat ja mitä tarkoittaa latva-, sydän- ja juurituoksu.

Kesto: noin 2 h

Luonnonkosmetiikkaa
ilman kemikaaleja ja lisäaineita

 

Työpajassa luodaan luonnonkosmetiikkaa hyödyntäen mm. luonnon antimia, mehiläisvahaa, eteerisiä öljyjä sekä ruoka- ja jääkaapin sisältöjä. Jokaisen osallistujan ihotyyppi huomioidaan valmistuksessa. Voit valmistaa tuotteita esim. ihon kuorintaan, kasvovettä, kasvonaamion tai huulirasvaa.

Kesto: noin 2 h

Luonnonmukaista kodin siivousta

 

Kerromme millä luonnonmukaisilla aineilla saat siivottua kodin luontoa vähemmän kuormittaen. Käymme läpi esim. valuraudan puhdistuksen, reseptejä pyykinpesuun ja wc-puhdistuspommin valmistuksen.

Kesto: noin 2 h

Yrttikävelyt

 

Tilaa villiyrttikävely työpaikkasi läheisyyteen, mökille, kodin pihapiiriin, Kirjurinluotoon tai vaikka Luonnottaren Voimalaan Porin Ahlaisiin.

 

Villiyrttikävelyt sopivat hyvin tyky-päivän ohjelmaksi, ystävyksille, perheille tai vaikka synttäri- ja polttariporukoille. Yrttikävelyn aikana käydään läpi pihan kasveja, joilla voit hoivata hellävaraisesti ja turvallisesti sekä omaa kehoasi että lähimmäisiäsi. Etsimme tarjoamia, syötäväksi kelpaavia kasveja, joista valmistetaan halutessa pientä luonnon gourmeeta yrttiteen kera. Tarjolla on myös valmiita ruokia, mikäli luontoäiti ei ole suosiollinen sään tai keruupaikkojen suhteen.

Voit valita mieleisesi teemat seuraavista: kasvien käyttö ruoanlaitossa, yrtit kotilääkinnässä, kauneudenhoitoa luonnosta, kasvien säilöntä.

Kesto: noin 2 h

Lisätiedot ja varaukset:

WhatsApp / puh. 045 122 6647

luonnottaren@gmail.com

Facebook: Luonnottaren VoiMia

bottom of page